Laatste middag? Vervolg
23 oktober 2016 - Évoramonte, Portugal
Na enig gepruts komt hier het tweede deel:. De meeste mannen hebben natuurlijk veel belangstelling voor de uitgestapte aanwijzer of gokten op hoeveel butsen en schrammen ik op de wagen zou oplopen. Ik denk beide. Ondertussen had ik zweet en chocola gezweet. Ik moest aan de Franse fim La salaire du Peur denken. Er was een dergelijke scène maar dan van een raveinoversteek met een vrachtauto. Het ging allemaal net kiele kiele. Toen de camion weer vaste grond onder de wielen had is de volgende close up scène: een (p.s)straal tegen een bierblikje .. Van he,he het is volbracht. Als herinnering aan dit plaatsje heeft mam de kiosk opgenomen. Terwijl ik op adem kon happen. Het was nota bene haar rijdag ....... Nee hoor!
Vandaag hebben we een bezoek gebracht aan een Portugees Carrefour of Intermarche. Met een naam die me aan grote luiers doet denken. CONTINENTE ! Zonder IN ervoor. Stomme gedachteassociatie he. Maar goed. Ik moest een HDMI kabel hebben. De onze is gesneuveld . Na enig gezoek heb ik er nog eentje gevonden in een van de bakken. Zat aan de dvd speler. Een HDMI -ethernetkabel van ik weet niet meer hoeveel euro. We hebben weer prachtig beeld via de HD receiver. Maar ik heb er eentje reserve nu. En we kunnen Fe-Aj kijken. Gelijkspel! Mam blij joh! Achterstand is verkleind. En nu moet de doelpunten/lempjes fabriek echt starten. Anders zetten we Daan erin met hulp van de voetbalrobots van de TUE.
Nu groeten aan alle kinderen . Ik weet niet wanneer we weer zulke goede wifi verbinding hebben. Dus voorlopig hebben jullie leesrust.
Prettige herfstvacantie! En aaitjes plus koekjes aan de hondjes.
Lenny:24 oktober 2016Wat maken jullie het spannend zeg met de camper door de smalle Portuguse straatjes.//